hallå! Jag är 15 år och får inte sova över hos min egna tjej!!! min mamma förbjuder mig till det för att hon tycker att vi är för unga! jag vill sova över hos min tjej ju! hur ska jag göra?
Någon som kanske vet något?

Prata med din mamma och förklara att du kan ta anvar över dina handlingar. Ta det lugnt och sansat, elda inte upp dig då vägrar oftast föräldrarna att lyssna och ta sina barn på allvar.
Hur gamal är din flickvän är hon under 15 så kan jag förstå din mammas oro att ni tex ska ha sex med varandra som du kan bli straffad för pga att hon är under 15 år. och det vill inte hon vara delaktig i, vilken hon blir om hon säger att ni får sova hos varandra.Sen om ni varit tillsammans väldigt kort tid så kan hon även känna sig osäker om detta är seriöst eller kommer att ta slut väldigt fort.
Det ända du kan göra är att prata med din mamma.
vad säger din flickväns föräldrar tycker dom det är okey att du sover över där?
Om dom gör det kanske dom kan prata med din mamma om hur dom ser på saken.

Hennes föräldrar säger att det är helt okej jatt jag sover över hos dom... men jag ska ta och följa ditt råd och prata lugnt med mamma tack för rådet

Lycka till med samtalet och kom gärna tillbaka och berätta hur det gick.

Mamma "råka" ringa en gång igår... och då fråga jag om hon kunde sova över hos mig och att vi kunde sova med öppen dörr och allt vi prata om här... men innan jag säga mycket så blev hon arg på mig.
Hon säger att jag kommer behöva sova i mammas säng, brevid mamma och tjejen nere i mitt rum, eller hon hon mama Jag vet att det inte är bra att gå mama bakom ryggen, ljuga och sånna saker! men nu bryr jag mig inte längre. jag kommer prata med min kompis Robin's föräldrar, säga att jag inte får sova över hos tjejen och sen berättar jag att jag kommer säga till mamma att jag sover över hos Robin men istället sover jag hos tjejen eller så kommer hon och jag sova över hos han! jag måste göra så här, kommer aldrig få sova med min egna tjej annars... Mamman blev som vanligt arg på mig i telefonen för att jag tog upp samtals ämnet och sa att om jag gör det igen kommer hon låsa fast moppen, ta min dator och skicka tillbaka mig till Frankrike och bo hos pappa hela sommar lovet! Jag H**** henne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag ska gå henne bakom ryggen för att få detta.
Jag har frågat massor av andra föräldrar om dom skulle låtit sitt barm ligga och sova i samma säng som den han älskar och alla har sagt att det skulle gått bra! dom älskar ju varan sa dom alla. Vad är det för fel på min mamma?! Varför ska hon skillja sig från mängden hela tiden?! och så ska jag säga att det kommer vara fest hos henne en dag också så att jag slipper gå hem vid 22:00 nästan varje dag... då kan jag vara med henne längre! Hon kommer knappast att komma dit och kolla hur festen går för hon vet inte var hon bor...

Låter verkligen tråkigt att din mamma inte vill lyssna på dig utan istället kommer med en massa hot.
Försök att ta det en gång till men då hemma i lugn och ro och inte per telefon.
Säg att du vill prata med henne och att du inte vill att ni blir osams och att du heller inte vill att hon hotar dig bara för att du försöka förklara hur du känner.
Om hon inte lyssnar då utan beter sig på samma sätt, så kanske det finns någon vuxen som kan prata med henne som även du känner och kan ta upp ämnet med.

Okej jag ska göra det. min tjejs mamma sa att hon kunde prata med henne första gången jag fråga så sa jag det till henne att min mamma inte ville för att hon tyckte att vi var för unga och så då sa hon att hon kanske kunde prata med henne. kan jag göra det? be henne prata. Annars går jag henne bakom ryggen... det funkar det också kasnek inte så bra men ändå om det inte hunkar att hennes mamma pratar med min så gör jag det.
Om du varit min mamma... skulle du gett mig tillåtelse att sova hos henne, i samma säng och allt?

Tycker du ska låta din flickväns mamma försöka prata med din mamma. kanske hon lättare lyssnar på någon vuxen.
vad jag skulle gjort är orelevant, men när mina barn var i din ålder så fick dom sova hos sina respektive och dom här hemma.