<< 2000 >>

niko va 9 år, nej 8, så typ va dom hennes familj hos några kompisar hos såhär nåt hus nånstans. De va ett stort, mycket snö. Barnen kollade på prinsen av egypten o lekte den på berget. Fast dom kanske va för stora. Snögubben va den onda (ramses) somnade innan kl. Tolv, sen blev hon väckt. Alla betonade hur stort millenieskiften var, man skulle vara glad för det.

Josefins lillebror grät. Hon var rädd att hamstern skulle blir rädd av allt ljudet. Läste kitty.

Elis var taggad på hela grejen för markoolia hade gjort en låt som han lyssnade väldigt mycket på. Åkte pulka i tatno på tolvslaget.

Hanna fondue landet uppe till två

leo jobbade extra i tunnelbanespärren och så ringde dom alltid och sade när man skulle jobba. Han skulle jobba jul och nyår, men fick 2600 kr tilläggslön för den natten. Han skulle jobba på gärdet, inga väktare eller nåt sånt, men han fick en röd megafon och uniform. Det var helt fullt på stationen men vid tolvslaget gick alla upp och så hörde man bomberna. Glad över pengarna, betalade hyran

signe har ett minne av att sitta framför en tvskärm och se datumet ändras, men det kanske var året innan. Nu börjar det krypa fram lite. Tror dom var hos nån familj, hade glass med fyrverkerier i som varit i ugn med marängtäcke. Dom hade en vattensäng. Ytterst svaga minnen. Hon var punkare.

Lyra bodde i sundsvall. Dom var i åre för pappan hade jobb på ett tjänade mycket pengar. Då hyrde dom en stuga i åre och lyra och brorsan hade aluminum guld hattar, höga. Stor grej. Pappan var programerare, arg för att alla var oroliga för milleniebuggen. Lyra sade nog det till sina kompisar att det inte skulle vara några problem.

Olof hos föräldrar hos deras bekanta någonstans på en gata med fågelnamn. bofinkevägen domherrevägen domherrevägen kanske. middag de vuxna pratade med varandra. barn såg på TV från hela olika länder och deras nyårsfirande. godis pommac, inväntade raketer och smällare jag minns att det var väldigt kallt


H.R.L & L.E.L
×