08:04 Jag har redan ätit eller. Jag har stoppat i mig och känt mig ovanligt full av näring. Har jag sovit? Vänta. Ja. Hur länge? I alla fall en timme. Två? Sedan åt jag väl. Eller någonting där emellan. Vänta. Jag flyttade någonting i rummet. Jag gör sånt, alltså flyttar på saker för att fylla ut tiden. Sedan gick jag ut ur rummet och in i köket/matsalen. Och sedan åt jag. Vad åt jag? Flingor. Eller blandar jag ihop dagarna? Har jag ätit? Jag blir osäker på dagarna. Försöker släppa ämnet.

Men jag minns ju att jag kollade på klockan och hon var kvart i åtta när jag åt. Och det är onsdag. Vad är klockan? Hur vet jag att min klocka går rätt? Det har redan gått ungefär tre minuter. Går inte tiden ovanligt snabbt? Jag borde verkligen göra någonting snart. Jag har redan borstat tänderna. Jag har tvättat ansiktet. Varför har jag tvättat ansiktet? Brukar jag? Hur åker jag till skolan? Jag tar bussen. Jag brukar ta bussen. När går bussen? Vad är klockan? Jag går nu.

08:57 Nu är jag i klassrummet. Jag menar, jag är i klassrummet. Är jag i rätt klassrum? Känner jag människorna här? Ja. Det är min klass. Vänta. Ja, det här är min klass. Där är mina kompisar. Jag känner dom. Vi träffas varje dag. Jag är i rätt klassrum. Jag är i rätt klassrum. Men var är min lärare? Tänk om vi har vikarie. Vad är klockan? Vad gör jag?

Här är vi. Men. Det här är min gamla klass. Det här är mina gamla kompisar. Där är min lärare. Jag måste vara rätt. Det här är inte min gamla klass, det är min nya klass. Varför trodde jag att det var min gamla klass? Det är min nya klass. Min nya klass.

09:14 Jag har funderat på om jag är tillräckligt söt. Är jag söt? Jag har fått höra att jag är söt någon gång det senaste året. När var det? Ett halvår sedan sade någon till mig att jag var söt. Gäller det fortfarande? Kan jag fråga? Tänk om jag inte är tillräckligt söt. Är jag tråkig? Om jag är tråkig måste jag ju vara söt. Jag har någonting barnsligt över mig. Mitt hår är fett ganska ofta. Är jag söt? Jag vet inte. Försöker släppa ämnet.

Alltså, om man jämför med några i klassen är jag ganska söt. Eller medelsöt. Vänta. Ja, jag skulle nog säga medelsöt. Skulle jag umgås med mig? Jag vet inte. Jag måste. Jag undrar om det räcker att vara medelsöt. Om jag vill skaffa jobb eller partner.

H.L.