gav mig av för att utforska min barndom men jag tappade fattningen så fort jag hörde att du skulle finnas där, jag saknar dig. JAG HAR VARIT ETT DJUR

huden tycktes sitta lösare och lösare över händerna. när vi inte träffades på två veckor gick den att töja ut två millimeter längre, på tre veckor tre millimetet, fem veckor fem millimeter o.s.v. jag nöp till nedanför knogarna och drog rakt upp från senorna i din handrygg. enligt mina beräkningar bör skinnet släpa flera centimeter numera.

apropå kroppen så lärde jag mig mycket snart vilken lukt som kom varifrån. det är en överdrift att påstå att det var en spännande upplevelse, bröstvårtor, knäveck. du har ingen rätt att figurera såhär och det finns många olika material och utföranden jag hellre skulle sätta pris och värde och tilltro och tyckanden JAG HAR BLIVIT ETT DJUR. jag lärde mig att lukta, att utnyttja varje kroppsdel ändamålsenligt. det fanns ett rum av fett och fel. möjligen mitt.

jag är ledsen att jag klämde sladden att jag spillde limmet att jag stängde av väckarklockan så att - du - för - sov - dig. att jag glömde locket att jag lämnade köket att jag struntade i posten.

gylfen gled alltid ned till en tredjedel där den bromsades automatiskt. du drog upp den igen. sedan sjönk den men byxorna öppnades aldrig helt. jag försökte lista ut om du var hård eller bara mager utan att titta för mycket.

jag spillde kaffe på golvet. jag rev ur fyra sidor ur Paradiset av Liza Marklund och det bildades en mörk fläck över

”- Åh älskling, sa hon, vad skönt det var.
Han ramlade ihop över henne, huvudet mellan hennes bröst.

-
Du, kycklingen, den är klar för länge sedan, sa hon. har du papperet.

Känslan av att sjunka ner genom sängen gjorde att han inte kunde svara.”

plockade inte upp papperen förrän de hade torkat till något styvare. det luktade på nåt märkligt sätt i rummet. jag har smakat ett djur

H.L. & L.E.L.