2005-08-22 14:01:00

Idag fick jag en boll i huvudet på gympan. Det är då man verkligen förstår varför nördar i filmer alltid har glasögon. Igår var Agnes här. Vi brände värsta grymma skivan med massa bra musik som vi ska spela på våran egna gympalektion. jag gjorde seriöst korvmedbullar. JAG FICK ÅKA HEM I ÖSREGN. UTAN VISIR. ÖVER EN ALNÖBRO SOM ÄR EN KM LÅNG Å MASSA VIND SOM GÖR ATT MIN FYRTIOKILOSMOPPE SVAJAR HIT OCH DIT OCH AAAAH ALLA BILAR SOM KÖR FÖRBI OCH STÄNKER NED MIG. ”I want it that way” på gympan. Det skulle kallas AVSLAPPNING. Jag låg och vred mig av plåga. Jag är som en maskin. *Ryser* Tårar är tabu. Man får helt enkelt inte gråta om man inte har en bra anledning. Helst inte skratta heller, förresten. DÖÖÖÖÖ!!!! (Förlåt för att jag skriver så mycket om detta, men jag måste helt enkelt bearbeta smärtan.)

2005-08-24 09:14:00

hej. nu äter jag frukost. mm ha ha haahfwprsnf. internet har legat nere ett tag p.g.a. att kanin bitit av en kabel. Idag ska vi åka till Malmö och ”shoppa”. åh. vi kömm tillbaka och gjorde JÄÄÄÄÄÄTTEBRAAA räsäppt på ansiktsmask och hårinpackning. Jag smorde in min affisch på Claes Elfsberg och slickade av den. Det smakade papp. shit. ens uppfostran kan verkligen få en att förtränga vissa grejer

tre alternativ väntar
1. dra två kindtänder och få räls
2. dra en framtand och få räls
3. dra ingen men ändå få räls

DU ÄR UNDERBAR!!!
ALLT MED DIG ÄLSKAR JAG!!!
FANTASTISKT!!!!

Jag gick bärsärkar gång med ett järnrör. En helt vanlig dag alltså. Micke spelade en massa hemsk musik på gympalektionen. Det var typ ”Absolute Odrägliga 90-tals Hits Som Du Trodde Du Hadde Förträngt.” AHHH! ”DU efter plugget, det fixar sig alltid, DU efter plugget, det löser sig nog...” Det var typ...KARAMELL!!! Herregud. Kalla mig CP, kalla mig bög. DU HAR ALLTID VARIT SÅ SPECIELL OCH TAGIT EN SÅN STOR PLATS I MITT HJÄRTA, ÄVEN OM VÅR VÄNSKAP VARIT LITE UPPOCHNER OCH LITE KONSTIG SÅ HAR JAG ALLTID ÄLSKAT DIG FRÅN SEXAN OCH DET KOMMER JAG ALLTID GÖRA FÖR DU ÄR LIXOM EN SÅN PERSON SOM MAN INT GLÖMMER. Det där är inte intressant längre.

Jag tycker så mycket om den här tanken, den är hemsk men samtidigt gullig. Jag tycker om det.

2005-04-24 11:57:34

VAD I HVETE HÄNDER MED MITT MSN :|

jag fick svara på massa idiotiska frågor om jag legat på sjukhus, käkat peniciliin, bitit på naglarna etc etc
FÖRST körde de in gegga i över och underkäken, som typ silikon, å tog avtryck
sedan fick jag ha en varm vaxgrej som smakar stearin i käften
sedan skulle jag ta massa röntgenplåtar
kändes som insidan av ett rymdskepp
skojar inte
en grej som pressade ihop mitt huvud och lät "njiiiieeeeeghh", samtidigt som en röntgen snurrade runt ansiktet, pluggar i öronen och en pinne i käften,
massa olika fler pinnar i käften
jag fick hålla isär käften med tid pinnar och de fotade mitt vackra gap

jag hann inte äta frukost hemma, och när jag kom till jobbet var frukosten slut + att jag glömde pengar till lunch + att någon (tobbe?) hade ätit uppmaten jag skulle äta till middag så jag fick äta en potatis med ingenting till. haha.

tandsyster (övertrevlig): ja nu har vi tagit avtrycken
jag (käften vidöppen): mummel mummel gruff
syster: ja då kan Hans ta dig på skrivbordet sedan

hejhallå.
pözz
snark
HAHA
fick nyss ett sms av lina där det stod att hon nyss varit hos doktorn och fått två SMS uppkörda i näsan och att de ska sitta där en vecka. jag hoppas hon skrev fel, eller nåt

2005-09-01 13:38:21

Jättebra!
Klockrent!
Ibland funderar jag på hur jävla enkelt allt var när man inte fattade någonting.

Ta kontroll över ditt liv istället, och välj att fokusera vad som enligt din uppfattning verkligen är viktigt. Tre nyckelord. Prioritera, engagera och se. han kallade mig HORA. sedan fick han lite dåligt samvete och försökte vara snäll resten av dagen. jag måste följa med till inspelningen av idol imorgon. haha. Blev nöjd med betygen. Var hemma hos Agnes efteråt o kollade på Ghost World. Jag luktar klor. jag är kissnödig. Jag brukar ändå aldrig höra vad Kent sjunger om, för det är bara ett enda lågmält mummel i bakrunden. Kopiatorn gick sönder. – Shit, kopiatorn är sönder. mamma frostar av frysen. nu fick jag sms.

älskade hanna, allt ordnar sig. det gör det, vad det än är så ordnar det sig. jag lovar och gråt inte, snälla, gråt inte. allt löser sig alltid, tro bara tillräckligt starkt på det så vet jag att allt kommer bli bra, man vet bara inte hur lång tid det tar ibland..

HALLÅ
HÅLL KÄFTEN
JAG FÖRSÖKER PLUGGA HÄR

Ah, mycket vackert. Kärlek. Det är fint. Men jag tycker gott jag kunde komma på ett slut som sätter sig i huvudet, även om det är bra ändå:)

2004-12-21 23:54:13

Idag ska vi kanske åka och hälsa på några som vi känner som bor i Degeberga(vilket namn), men det har snöat så mycket så vi kanske inte kommer fram. jag frågade pappa om han var lycklig. alla skrattade. mamma sa att "det är klart att han är".

jag är en utrotningshotad art, Den Lyckliga Tonåringen
liksom.
ÅRKAR INTE MER JAG ORKAR INTE ORKAR INTE JAG VILL ATT
ALLT SKA VARA SOM VANLIGT ATT JAG SKA FINNAS ATT JAG SKA KUNNA
PÅVERKA PETA PÅ UTAN ATT BARA GE FOLK SKULDKÄNSLOR
JAG HATAR DET
JAG ORKAR INTE
ah. tragiskt egentligen.
ska vi starta insamlingsfond?
aa

en timme kvar och sedan är det
KORV.
nej,
TV. AaahhH

Wow.
Helt enkelt.
Fantastiskt.
Mycket, mycket nära perfektion.

Jag odlade mustasch utan att lyckas. Det blev ett helskägg. Tänkte över människorna i min närhet. Jag åt ål med Ernst-Hugo Järegård. Jag gillar Beatles och väljer Ringo till min favorit medlem. Jag ångrar mig och väljer Paul i rädsla för att bli retad. Jag gjorde slut med min partner men tillade raskt att vi fortfarande kan vara vänner. Det krävs oftast så lite omtanke för att fylla mitt behov. Jag bakade en kaka åt min mamma. Jag ringde den där kompisen som jag är rädd att förlora kontakten med.

När jag skulle skriva Merkurius stavade jag fel och skrev Markurius. Alla skrattade.

2005-09-03 18:58:44

HAHAHA
JAG ÄR HELT STÖÖÖÖÖRD

Det är läskigt hur många dagboksinlägg jag skriver. Jag hade ett litet uppehåll för ett tag sen, men nu är jag tebaxs (fjortisstavniing)

Nu ska jag klaga lite:D
Jag tyckte att den var mycket vackert skriven, men är dock skeptisk (heter det så) till längden, man tappar intresset lite när den är så lång tycker jag tyvärr.

2004-06-08 07:16:23

Det var lördagsmorgon på ön Stockholm. I Tantolunden svävade en glassförsäljare fram under de konstgjorda kastanjeträden, simulerad fågelsång hördes från väl utplacerade högtalare. Kärlekspar var ute och promenerade och människor rastade sina robothundar. En glassförsäljare stoppades av en liten flicka. Hon log förväntansfullt.
– En Magnum, tack!

Woah... Jag blev lite filosofisk där??;)

JAG HAR ÄTIT SNABBMAKARONER IDAG AAAAAH TACK MAMMA FÖR ATT DU KÖPTE DET <3<3

2005-12-31 23:59:59

idag var min absoluta skräckdag!
tre otroligt osannoligt läskigt livsfarliga saker hände mig,

1. VI FASTNADE I HISSEN. och det var fan så läskigt, och jag fick panik och så bara,
gick hon förbi i rulltrappan och fyfan. vad läskigt det var.

2. vårt tåg höll typ på att spåra ut, helt seriöst XD hahhih det var läskigt, och jag trodde någon fotade hahahh.

3. BILEN FASTNADE! i backen. det var också urschochfy, läskigt som tusan. men vi överlevde i alla fall.

fin,
men
vem tänkte du på?

Ibland drömmer jag att en liten poet kan bli lite kär i mig så den kan skriva nåt såhär fint:

”Det finns mer än miljardtals stjärnor i rymden. Vår sol är en av de ensamstående stjärnorna. Stjärnor har olika färger och olika långt liv. En del är varm och lyser blått.”fikssionsredaktionen
text av N.N, H.L, L.E.L & E.B, illustration av S.C