up in cut are en led


fikssion numera 21, 22 år, nummer 23, år 2013, förlåt

Härmed fattas sammantaget ett decennium. Härmed tar vi oss samman, härmed saknas faktiskt en decimal av all samlad fakta. Härmed säger vi till. Vi har rört oss genom årtalen i par, kvar i den egna kroppen. Utgått från hur tiden rör sig genom ögonen snarare än tvärtom. Det får räcka nu. Härmed förklarar vi 00-talet avslutat. Aww, kolla fikssion nummer ett! Kolla nummer 23!

Hej jag är en tjej som oftast är en glad tjej. Jag är en artonårig gymnasist. Jag kommer att bli äldre. Men om jag för resten av mitt liv blir tilltalad som en artonårig gymnasist kanske ingen utveckling sker. På samma sätt anropar man den passiva populärkulturskroppen med enkelriktade anrop. Kom och bli underhållen! Om någon istället tilltalar dessa med rubriken

ATT OMKULLKASTA OCH TRÄDA IN I LITTERATURHISTORIEN

kanske man genererar en smula aktivitet och kreativitet. Från samtliga parter.

Här är vi. Men. Det här är min gamla klass. Det här är mina gamla kompisar. Där är min lärare. Jag måste vara rätt. Det här är inte min gamla klass, det är min nya klass. Varför trodde jag att det var min gamla klass? Det är min nya klass. Min nya klass:
Övre raden från vänster:
Elin Bengtsson och Lyra Ekström Lindbäck, bubbe, Elis Burrau, elis, Olof Eriksson, eueins, gullisglitterponnyn, hallo, hanne
Nedre raden från vänster:
Sara Jernberg, lilla bullen, lilla mamma, Molly Lindengren, leonor, moa, niko, Anna Nygren, /o, owehufb (liggandes), Hanna Rajs Lundström och Axel Aaro, Schenieöh, solstickan, Ari Noam Vardal, unnamed, unnamed, William, William på mobilen, xkbhv

ARRRGGHHHHHH AJJ! mina öron! mitt supervrål är värre än en ljud-bang! kan jag göra någonting för att hjälpa mig? ser du röken som kommer från ögonen?! mina ögon BRINNER! på tal om igår kväll… vart sjutton tog jag vägen egentligen? sitt stilla! en lock hänger snett! sådär… lite puder håller svetten borta! kan du inte komma med en riktigt fånig förklaring så jag börjar tro att du är du igen! hur känns det när dom retas? du har varit misstänkt för att vara du så länge nu, att alla skämtar om det! känns det int… ÅÅÅÅÅÅHH! gör inte så där! make-upen blir förstörd! hur är det..? du ser ut att må riktigt illa! lugna ner dig, nu. snart sänder vi igen!

"missade en straff imorse"

Jag funderar på vad som ligger bakom införskaffandet av höghastighetstexter. Är de så snabba, förresten? De kommer att ersätta fikssion 2000, som då tydligen ska börja tas ur bruk. Det blir den första anpassningen till ett svenskt system för höghastighetslitteratur.
"Det är en sak som är märklig, man är lycklig någorlunda lycklig på det hela taget är livet någorlunda roligt och nästan alla gillar att leva men om man för dagbok när man är ung när man inte är lika ung när man är medelålders eller när man är äldre så låter det som om ens liv inte hade varit lyckligt. Det låter så när man skriver om det och detta är mycket viktigt för det är detta som hela tiden får dem att efterfråga proletärlitteratur. Om man skriver om proletärer så låter det som om de vore väldigt bittra, om man skriver om sig själv eller vem som helst så låter det som om man vore mycket olycklig och väldigt bitter men i allmänhet lever alla som lever ett tämligen muntert liv, om inte så varför inte det, men naturligtvis gör de det."

Lejon, tiger, älg, vithaj.

Risken att vara smittad är liten och idag finns det goda möjligheter till behandling. Det är därför viktigt att testa dig om du vet eller misstänker att du har fått en blodtransfusion, i Sverige eller i något annat land, någon gång mellan 2008 och 2009. Sedan dess testas allt blod i Sverige.Vad är det värsta du vet? Sprickor och tuggade tuggummin och handtag och lampor i golvet.
Tjocka kliande glasfibermarkiser täcker ögonen. Sorgsenhet. Inga signaler borrar sig genom det gula skulle jag ha skurit av när

min morbror ringde och sa
min morbror ringde och sa
min morbror ringde och sa
min morbror ringde och sa
min morbror ringde och sa
min morbror ringde och sa
min morbror ringde och sa


Sakta rör sig de som är intryckta i fotgängarzonen, genom intrycken,
till ett ytterligare långsammare utlopp genom ett hövligt delta
mynnar på tomma platser.
Ingen som vill chatta lite med mig?

tjabba:) hur går de för dig med engelskan?
jag tror inte jag kommer kunna skriva klart allt tills imorn, de va lite luddigt med info förutom wikipedia tyckte jag men jag ska försöka skriva klart. har allt sparat i skolan så jag tänkte sitta kvar imorn efter skolan och skriva klart de sista. vi måste ju kolla så att vi har samma format och sånt också. ses imorn! :D

Ola Karlsson har gjort ett inlägg på Nikolina Nordins tidslinje den 9 december 2009
Det rycktas om att du anser att helgen i Göteborg var den bästa på tusen tråkiga år, och enbart för att du fick lyssna till min predikan, som jag vill minnas handlade om ledsen pop och varats olidliga lättja.
Nikolina Nordin helgen i Göteborg var episk och dina högst intressanta utläggningar om Prousts bögighet/gnällighet och varför kvinnor inte kan förstå Morrissey bidrog absolut till dess förträfflighet. låter jag förringande nu? kanske lite. ja, ja. fortsätt vara Ola Karlsson, Ola Karlsson. du gör det så bra.

Den grundläggande bestämningen. Sker löpande okulärt med hjälp. Av, spade eller stickspjut. Hur man uppfattar kartan, beror självklart på. Vilka minnen man utnyttjar för en begriplig miljöstrukturering.

hej,

havremjölkspannkakor
hetta
hamna (i the-sims-kvarteren)
hitta (ut)
hämta (biljett o.m.)
hedra
hanna
handla (nordins! gröna ärtor!)
hemsideplaner
hälsningsfraser
hemköp
hörlurar
hallelujamoment
humlan
hot chip
helst
häng
hög himmel
hunger (få stillad)
ha/få (överseende)
havssakna
höstlängta
halvlamt
heteronorm
hon
hälsningsfraser
hämmas
henry (the mary onettes)
humma
hinna
hämta (emma på renstiernas)
hackor (gå av för)
hejare (vara)
hjärna
hallon
honung (slut)
hjärta
hesitera
hår (dålig -dag)
huslig
hafsig
hinta
haka (på/av/upp sig på)
hen
hemma
hoppas
html-koda/fikssionredaktionen f18, 2008-07-28 20:45:26