×

alltså: en fucking gång för alla. JAG HAR INGET EMOT DOM

buffy skriver mail till fredrik strage: "hej, om din reportagebok fans hade varit ett skönlitterärt verk, hade den då rubricerats av förlag och recensenter som fanfiction? jag frågar åt en kompis. mvh, din buffy." fredrik förstår inte frågan men skickar en signerad kopia. det är slutet på "pilotavsnittet". i efterhand inser vi att det borde ha funnits en s k "cliff hanger" där istället, men det är lätt att vara efterklok som buffy skulle sagt.

spoiler: kompisen är "Spike" hur många vänner har buffy på facebook? hittade en page med 36 tusen likes iaf, men svårt att säga. antalet facebookvänner speglar ju, så som vi alla (inklusive buffy vet) sällan verkligheten. det är en grym ironi eftersom buffy som sagt inte funkar med speglar.

buffy gör nåt sorts hogwarts-quiz och får reda på att hon hör hemma i hufflepuff med motivering: "mest på grund av u:na och f:en".

buffys startsida: buzzfed.com 2002-2011: msn.com

nu tar buffy emot frågor på ask.fm, fråga vad du vil:

hej buffy! stort fan här. vem är "Spike"?

hej ! ^__^ kul. alltså, jag ställer den frågan till mig själv ibland också! :P haha. men vad dom en säger kan jag säga att "Spike" INTE gjort film baserat på manus av charlie kaufman :S (KAUFMAN VILKEN STOFIL)

Hello buffy im a great fan from Minnesota here, how are you

hehe hey! nice with fans from like so many places in the world (!) im so happy right now, you wanna know why? well its obvious i am buffy the vampire slayer (obs har inget somhelst med rockbandet slayer att göra!!!)

hej brittan från skövde här såg ditt svar på en tidigare fråga och undrar vad du har emot rockbandet Slayer? Puss o kram britan

alltså: en fucking gång för alla. JAG HAR INGET EMOT DOM "per se" (hehe, säger man så?) det är bara så störigt haha ja störigt när folk inte kan skilja på ÄPPLEN (vampyrslaktare) och PÄRON (rockband). puss

nu stänger buffy av datorn och lägger på samtalet med bredbandsbolagets kundtjänst med ett kort "hejdå, tack för "hjälpen""

sen ser buffy sin egen blick reflekteras i köksfläktens glaskupa som blivit alldeles immig av det kokande pastavattnet. det är första gången buffy ser sin spegelbild.

ridå.

Skickat från buffys iPhonefikssion med vänner på piratepad.net/fanfikssion 20/3 2014 kl 18-23