×
då var det övik

åkte ju till övik i lördags och har inte haft tillgång till så mycket data här uppe... trådlöst internet som inte funkar ibland! men just nu verkar det funka, och jag ska berätta lite om dom senaste ointressanta dagarna..

i lördags satt jag i bilen typ hela dan, från 3 till 10.. inte kul, i bilen lyssna jag på musik, smsade och tittade på en film.. sen va vi framme. när vi kom fram tog vi det lugnt och sen gick vi och la oss. inte så intressant ;)

i söndags var jag in till stan och fotade hästarna.. men stuteriet hade inte så många hästar ute så det vart inte så mycket att fota.. så pappa fick hämta mig och vi åkte till byggmax och coop och köpte byggmaterial.. :P trååkigt men roligare än att bara gå efter vägen.. stuteriets hästar bruukar alltid gå vid hagarna efter vägen (med en massa föl..) men det va bara en nordsvensk och tre shettisar ute.. sen åkte vi tillbaka till ön och tog det lugnt.. läste lite och kollade på tv.. sen käka vi middag och sen gjorde vi typ inge mer..

i måndags gick jag upp typ halv tolv :) skönt! regnade hela dan så satt mest inne och slöade.. men det va riktigt skööönt efter att ha gått upp tidigt nästan varje dag i 5 veckor, men guuuuud vad jag saknar bella <3 på kvällen spelade vi kort och johan vann för han tog chichago och då får man 25 poäng om man vinner och det gjorde han, men jag kom iaf tvååa :D hah..

igår regnade det också hela dan men va ute och kastade lite på våran nybyggda flytbrygga och sen på kvällen åkte vi ut och fiskade bakom udden på ön.. fick nååågra fina abrorrar :D naaajs men pappa fick rensa dom sen till kissen (a) sen käka vi middag och såg på morden i midsomer, naaaaajs

idag vaknade jag klockan niiiio!!! de va naaajs, gick ner och käka frukost sedan åkte vi ut med båten för att ta upp näten vi lagt ut under natten ;) typ 5 stoooora fiskar fick vii! sen när johan har vaknat ska vi typ in till stan och gå runt och sen ikväll ska jag och pappa (någoon mer vet jag inte ?) in till stan igen och gå på travet på solänget, naaajs blir massa bilder iaf... och en sak till är att jag ska hitta stuteriets alla fööööl, dom har fått typ 20 st iår och jag hittar inte en ändä liten varelse.. :S aja, nu ska jag dra så jag inte tar upp all internet tid nu :D bajsbajs <3


Sofia Nordin
redigera texten