×
Självmordsbrev

jotack leta har du ju gjort och så hittar men en dålig. var så jävla snurrig så vi tänkte inte så mycket mera på det så du stoppade ju oss inte. hade inte sovit sen fyra dagar, värken ÄTIT ELLER DrUckiet heller. det sluta med att du stog och gjorde gympa i rummet någon timme gick fram och tillbaka sen skulle vi upp på bron och köpa lite vatten. har ju vakat ett tag över dig. där vi står och hoppar och försöker prata samtidigt som vi typ pillar på hundra olika saker. men ändå var man så jääävla knepig tog en 20-minuter att skriva sina adress-uppgifter på någon lapp. kollade överallt hade ryckningar, pillade på saker, log, ja jag vet inte hur jag ska förklara men du som vart med om det vet vad jag menar. DET ÄR JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT KNEPPIGT.

ialfall de var SKIT-TREVLIGT. drar nog hem och sover.. och idag var det ju igår när vi vaknade och sedan imorgon. och så skulle vi in på nått möte som vi ska va på hela tiden men jag skakade så sket i att gå dit som vanligt.. liksom vafan spelar de för roll. slöseri på tid och dessutom kneppigt att sitta missanpassad hos nötter. Så jag står på gatan DOCK SÅ KÄNDE JAG PÅ MIG DE HÄR FRÅN FÖRSTA BÖRJAN för de var såna där människor som är tuffa men.... skit

så vi har garanterat blivit blåsta på döda hundars avkomma, Gud vet vad. så du börjar ångra dig och tror att vi fått i oss skit för att 2008 fick vi för oss en sån här rolig stenkokt ide att man ska tjäna lite pengar så vi gick på händer i två veckor. men vi har inte kunnat prata sen dess. och tror fan inte du varit normal heller.. hårt var de och jag trodde att vi var sänkta för gott. men de kommer nya äventyr. iallfall va i helvete kneppig.. förstå mig någon??? riktigt jävla cp kneppig. skev, trög, dum, helt jävla cp-skadad för att inte prata om att man kommer på att man är ung, sen garvar man lite för de är så jävla kul så de blir tragiskt..

Jo de jag tror jag ville säga var att man ska fan inte förvänta sig för mycket, för oftast får man skit de gäller till och med i utlandet, har varit i turkiet, amsterdam och flippat på neger jäveln. man får gräva sig fram de är jävligt svårt till och med för mig som HAR HÄNDER. meeeeeeeen neeeeej. i rågapå allt är väl killen redan död. ELLER SÅ ÄR HAN BARA EN FITTA OCH VILL BLÅSA FOLK. Du vet folk håller på att bli störda i skallen. var lite vettig i skallen för de är fan jag. vadfan tänker ni med hoppas fan ni slänger er i skiten så ni får er en smäll på käften. för vad vinner ni på det?? ingenting????

SÅ NU SITTER JAG HÄR TOK-JOBBIG MEN ÄNDÅ UNDER KONTROLL OCH ÄR LESS, SKA RINGA DIG NÄR DU VAKNAR OCH SÄGA ATT DU KAN RINGA NÄR DU FIXAT KLART FÖR DE TAR ETT JäVLA TAG. LESS PÅ ATT ÅKA HIT OCH BLI BEHANDLAD SOM PSYKISK SJUK VARJE DAG. NÄR VI INTE ENS FATTAR VAD DOM SÄGER. FÖRESTEN... vill vi bara säga att du som precis börjat känna såhär: ge fan i det. du blir stenkokt i hjärnan. det är fan ingen myt det lovar vi. Man intallar sig själv att allt är okej, men man blir fan paranoid. innerst inne så vet man de. men man blundar.....ajofasdpkdaspkH.L.