×

OM POESINHISTORIA av Lyra i 9A

Inledning
Förmodligen den mest kända poeten Sapfo som inte har levt längre. Sapho och det lesbiska ordet Lyra har vi varit runt en lång tid, och med den historien. Det finns två huvudsakliga begreppen i uppkomsten av en modern poesi. Alla har använt dem. Vi vet redan en hel del om frågan och alla dina undrar hur skolan kan välja att behålla sin egen kultur, ett ämne som har lärt sig att säga att nu är en stor? Vad jag vill välja när och hur att stå upp för våra svenska lärare, som har gått igenom mer än tusen gånger, inget att prata om. Ja, det är inte lätt att lösa, men jag kan säga den enda bevisning som intresserar mig mest och jag tycker mycket intressant. När allt är sagt, som ett outtömlig ämne. Jag kanske inte visste, vem är mer än så, kan klara av att säga något. MVG för mig eftersom jag har mål, jag tror att det finns böcker ut, fann jag andra källor etc. liksom en hel del tanke och att läsa om några av deras resultat. Jag tycker det är lättare att spara upp, för denna kurs är uppdelad i tre delar. Varje del av frågan.

Abstrakt
Jag kan berätta mer om historien bakom begreppet poesi från början till slutet på det sista kortet, och den högsta med start idag. I själva verket min teori är, kanske mer än någonsin, se Lyra. Ja, många forskare tror att gamla traditioner dör aldrig, Lyra lesbisk dessa dagar, och det är detta som pratade om denna rapport, är verkligheten den att poesins centrum, mer än någonsin.

G-element (historiskt dokument med hjälp av manualen)
Nu som lektionen började. Poesins historia kommer långt ifrån Grekland, den antika världen. Hur man skriver Sture Linnér vagga poesi: "Sång framförd av en poet som åtföljs på Lyra" kulturens vagga, och så alla i Lyran. Hon övervakar början. Civilisationens vagga. Demokratin föddes. Alla var tillsammans på Lyra, lutad mot säkerheten för stödet i den vackra visan, tror att det måste ha varit mycket trevligt. Lyra i det antika Grekland finns inget mer, hon är hopplöst förlorad och skapade igen i generationer efter generationer. Lesbiska äventyr vi vet mycket lite om exakt vad de gjorde, hur de tog tillsammans. Allt vi har är poesi, men det är inte lätt, säger jag. Det kan härledas mycket av vad som hänt med de begrepp och fenomenen. Lyra är klar, den lesbiska. Sture skriver vidare i den gyllene Lyra: "Den lesbiska dialekt bidrog till problem i texten med att göra affärer." Här kan du tydligt se hur samspelet fungerar. Lyra stödjer, samlar in och distribuerar, medan lesbiska kvinnor står för svåröversättlig spänning. Lyra är universell, medan lesbisk går framåt i all dess unika och gör varje annan situation. Lyra är absolut och det passar bra ihop som du ser. Lesbisk, ja, termen betecknas som under antiken har alla möjliga varianter som man kan tro av samlag, fellatio, men också gruppsex, cunnilinctus och så vidare. Lesbisk har inte fått en mindre mening i dag, tvärtom, men jag kommer i slutet när jag talar om hur det är nu.

Det var då alla skolor, som Sappho var en slags internatskola föreståndare för. Det var bara unga flickor och de har läst om Lyra och lesbiska. De kan vara både bra och dåligt, men det mesta var de av mycket god kvalitet. Motsvarigheter går förstås idag, men det leder mig till slutet av min läxa. Nu finns det möjlighet att fråga om någon är intresserad.

VG-hand (vår egen forskning, presenterar den studerande en överblick över ämnet och diskutera skillnader och likheter i de olika uttryck i ämnet, ofta med historiska exempel)
Lyra är inte bara vagga poesi och den grundläggande förutsättningen, men också ett populärt tema. Med hänvisning till Lyra med böner och fjäsk var ett vanligt sätt för poeter att stärka självförtroende och självkänsla. Diktsamlingar med titlar som glans och tånglake, flöjt, Lyra, pil och tjura, vitlinglyra och psaltare, är Louis Lyra, Lyra graeca, Jakt Horn och tjura och vitlinglyra min vanliga mer än vanligt i svenska litteraturhistorien. Ett bra exempel på en framstående poet, har den sista titeln, Edith, en stor poet, som jag citerar här:

Var är min älskade jätte vitlinglyra?
En sträng av solig, härlig, med moln hängande.
Oh my jätte vitlinglyra,
Hängande runt om i världen som ett frågetecken.

Det är vanligt att dela litteratur i två kategorier. Först, poesi, som kännetecknas av tydliga, vitalitet och lesbiska. Den innehåller också texter som påstår sig vara poesi, men jag kan inte se innehållet i lesbiska. Som vanligtvis kallas "förnekelse" och liksom genomsnittligt antal svenska litteraturen. Här är ett exempel att:

Och det är inte bra
som erkänner inte
Dessa anteckningar från lärarens läppar!
Lyra, i min själ, oavsett om den vänstra
Jag har dem i minnet
Jag är frestad av den ungdomliga dårskap.

Det är uppenbart här som lesbiska har varit något som poeten visste att han letade efter men inte riktigt kunnat straffa den liberala tendens att imitera. Dikten "Fransmannen Heberg" där mannens namn, naturligtvis, är en parafras på "hjärtat fikssions", dvs, Lyra eller lesbisk. Poeten August Strindbergs lesbiskhet inte var mer än vad som skulle kunna förklara att man inte riktigt minns hur det som hände den dagen. Poesi är oftast för kallt att arbeta med en tydlig potential för lesbisk, även om de inte kan betraktas som poesi i snäv bemärkelse. Det var den första kategorin. Sedan finns det den tråkiga litteraturen. Har du märkt att ordet "roman" ord enheter i Heter0man? Kanske inte, men om du har några andra frågor?

MVG-avsnitt (förmåga att dra slutsatser av det insamlade materialet, testa sina egna teorier och hänvisa till den aktuella debatten)
Olika försök att hantera den svåra arvet från lesbisk Sappho drevs en annan historia, förstås. Alla trenden kluster som sexistisk poesi, männens poesi, och naturligtvis längden på mänskliga poeter mer framgångsrik erfarenhet indirekt lesbisk dadaism och subtila "prosa poesi", har de alla klart definierade, att försöka ta utgångspunkt i en tradition punkt lesbisk. Många av de poeter i dessa trender har varit mycket framgångsrikt grundligt utbildade i första lesbisk skolan, hellre än att vara poeter "befriade" sig och gjorde uppror mot traditionen. Många poeter i sin ungdom gick igenom en fas av protest. Men när hans litterära mognad fått år, fann de flesta av dem tillbaka till källans ven. Ett exempel på denna tvetydighet är det laddade arbetet "OEM", som består av material som tas från flera författare och sammanställs av en poet som kallar sig "Lyra Ekström Lindbäck”. Tydligt i boken är att de flesta författare, genom uppenbar rebellisk inställning till klassisk lesbiskhet har påbörjat sina inlägg med "Hej Lyra" eller "Hej Lyra", ungefär "Var hälsad, lesbisk poesi par excellence." Här kan du se en bild där du kan se hur det ser ut. Jag gjorde röda belägring.


Vem är detta till en mycket lesbisk Lyra poetarbete? Ja, till den svenska litteraturen nyligen kom en man vid namn Lyra. Hon har uppenbarligen varit i elden och enligt uppskattning, och hur populärt det är. Enormt. Om Lyra kan inte sägas mycket säkrare än det är högst sannolikt, är lesbisk. Anledningen till att det är svårt att säga med säkerhet vad som är klart är att Lyra använder Lyra använder traditionen som ett objekt, stöd och vägledning på samma gång. Eftersom det är så mästerligt har många kritiker svårt att avgöra om Lyra Lyra är riktigt, eller om det bara är att förstå poeten, att vara mer gay. Ju närmare dessa två begrepp, nämligen Lyra och lesbisk, hänger ihop och överlappar varandra, är mer perfektion förstått andemeningen i poesi. Tysk filosof proklamerade Lyras utveckling enligt följande:. "Eftersom enskilda poeter CARRY dikter, tänkte termen enda allmänna vara lesbisk av deras utveckling som en extern förverkligandet av denna idé att ta upp en bred pantheon av Lyra, byggherren och byggaren är homosexuell anda som jag själv, men kommer först att fullkomnas dess utveckling historia, som för årtusenden." Du kan också uttrycka det så här: män och lesbiska kvinnor utgör en konkret och lyrisk anda som i Lyra kommer till köttets lesbiska handling.

Med tiden blev det mindre och mindre nödvändigt att skilja orden från varandra. Det kräver bara en åsyftning, med hjälp av någon. Orden "Lyra" och "lesbisk" kan även tyckas lite gammaldags för vanliga läsare och en modern älskare. De flesta föredrar att använda den eleganta frasen "lyrisk". Äldre och mindre ofta används variant är "lera", vilket, eftersom det är så kort och kryptiskt har viktiga funktioner när Lyra ansågs dåligt och lesbiska i samhället bröts, till exempel under diktaturen och riket.

Nu vet jag att jag håller på att dra, men med tiden har jag bara säga detta eftersom det verkligen är kärnan i mitt argument. Så tillbaka till vad jag sade i början av Sapfo, om ni minns, var som chef för spår i hjärtat av unga flickor, som hon hade en lesbisk relation. Många hävdar att detta ren och enkel poesi lesbisk kärlek är inte något som är möjligt i dagens manliga och mekaniserade livet, men mycket tyder på, trots dessa åsikter, som är det motsatta. Kringliggande antal av torsk, som jag beskrev ovan, är en tidning, eller snarare som en social grupp kan vara ett nätverk av partners, eller ens vad man ska säga. Det är bara fikssion och sedan 2008, när hon började med Hanna Lundström är Lyra där. fikssion själv beskriver i tidskriften katalogen som "allvarlig leklaboratorium för oetablerade poeter", och där kan man tydligt se tanken på att göra ett steg mot uppkomsten av mindre dramatiska men ändå mycket allvarligt. Sedan starten 2008 publicerade fikssion många dikter, lesbiska, inklusive nummer fyra på den skamliga fantasy och nummer sju på ”Ecstasy". Och naturligtvis, poesiredaktörer, som förutom Hanna Lundström och Lyra består också av Nikolina Nordin, Richard Hjort, som föddes år 1991 i både Stockholm och Göteborg, alla personer som har varit under mycket noggrann granskning av Lyra och det lesbiska. Idag släppte Lyra snart tjugoett år och fikssion dess femtonde nummer och vad är dess tema är "lesbisk".

Det är ingen överdrift, det är som vissa konton snarare fungerar, erkänner att Lyra var i sexuella situationer, med ungefär en tredjedel av alla dem som var i det förflutna fikssion. Det finns en stor mängd och visar mycket tydligt att fikssion institutionen, typ av internatskola flickor utformade för att fösa unga flickor i riktning mot Lyra. Nu ska jag avsluta med att ange en bilder som illustrerar detta sista arbete med poesi av perfektion. Tack så mycket och jag hoppas du lärt dig något.Lyra i 9A