×


Det är ingen psykoanalys. Det börjar och slutar med en flicka. Please, if you are seeing this as the key to your whole identity, please go and find something else to amuse you. Hon har brun hy och mörka ögon. Hon har gråblå ögon och en smal mun. Hon har en atletisk kropp och humor. Hon är kanske japanska. Hon har ett stort hjärta. Hon är grov i käften. Hon bryr sig inte om utseendet.

We do not intend this test in any way to be real!


Jag förstod att hon kunde bli bättre.
I understand it is a satire.

Det var läge att fråga mig själv vad jag egentligen ställer för krav.
Then ask yourself: Who am I?


When going for a haircut, do you:
Cut it yourself
Ask a friend to cut it
Go to a barber
You don't cut your hair
Go to a hairdresser


Det börjar med en flickvän. sitta med benen korslagda. Ligga med håret utslaget. DE VILLE HA EN AVBILD. jag kan sitta där och skratta med, gärna ha lite sjuk humor. tack och lov var jag sminkad. Hade hon långa naglar? Hur långa? Asiatiskt utseende? Men hur var hon? Rent utseendemässigt? De var tvungna att klippa av en stor del.


You are eating cereal and milk at home, alone.
The cereal has run out and milk remains in the bowl. Do you:
Use the spoon to finish the milk
Drink from the bowl where ever you are
Drink from the bowl over the sink
Give the milk to the cat
Throw the milk away


någonstans på gråskalans kurva, fint leende och ögon. Grå ögon. varken butch eller femme. Det måste gå att mäta. måste stämma. Åh. Brunbränd näsrygg. Jag gillar tjejer men blir alltid så rädd när jag ska krama dem i den bisarra tron om att de ska gå av. Lukten av första flickvännen skvalpar omkring i hennes bakhuvud. Smal och parfymerad. Mjölkvit hud.


Seated in a living room chair, you position your legs:
Crossed ankle over knee
Crossed at ankle with knees together
Crossed at knee
Not crossed
Propped up on furniture or tucked under bottom


det börjar med den kvinnliga typen av kvinnor... som ändå kan tänka sig att vandra i fjällen, paddla kajak, osv. Det börjar med en flicka. Det börjar som rent experimenterande. Efteråt är hon solbränd och kortklippt. Flickan lär sig handla kläder. Lär sig välja. När du skriver slipper du tänka på att hon är en hon. Det rinner mjölk i en rännil längs brösten. Flickan äter flingorna med händerna, har grova händer och en stor portion humor. Det krasar om hennes käkar. Såhär gör flickorna när de går. När de äter. När de sitter. När de krossar knäskålarna i en pojklek. Jag ville skriva om dem. Ville skriva om det mörka födelsemärket på insidan av låret.

When you write, you:
Write in longhand (script)
Print
Type
Dictate to someone else to type/write
Use a mix of longhand and printing


INGEN VET RIKTIGT HUR POJKAR BLIR TILL, DET TROLIGASTE ÄR ATT DET SKER GENOM ETT MISSTAG. Mmm, många fina tjejer finns där ute. Oftast är de helt och hållet tjejer. Hon kommer sluta. Hon slutar snart. Håret sträcker sig ner till anklarna. det långa håret. Blåa ögon. Utländskt påbrå. Flickvänner kommer alltid referera till henne som "den där mörka tjejen jag dejtade". Vill att hon ska attraheras av det här. Det våta längs låren. Att det börjar nu. DE VAR LÄNGE KONFUNDERADE ÖVER DET LÅNGA HÅRET. Hon ritar fittor på alla sina dockor.


When you have to discipline a co-worker or child you:
Yell
Avoid doing it
Hit or threaten hitting
Reason with them
State the cold facts and deliver the punishment


intelligens och social kompetens är kvinnliga egenskaper. det är bra om den som äger dem är en tjej. Eller om det åtminstonde börjar med en tjej. Om hon har en form. varken hudfärg eller hårfärg spelar någon roll så länge hon dras mot mitten. Dra henne mot en sprudlande personlighet. Det var på kemilektionen våra blickar först möttes. Jag och flickan. Var sitter personligheten? I håret? Vi kan börja nu. Försök kamma hennes långa hår. Var försiktig. Det är varmt. Hennes hud spricker sakta loss. Minns du vad du hade på dig första gången?


If a person you just met (you like her as a new friend but aren't sexually interested in her) tries to hug you on leaving, you:
Return the hug whole heartedly
Give a "kissin cousins" hug with space between your bodies Dodge the hug and back off
Dodge the hug and offer a handshake instead
Hug her and kiss her (on cheek, lips, wherever)Jag är för svag för att riktigt omfamna henne. vet att jag svag för tjejer som är längre än mig. mörkhåriga tjejer med ljusa ögon. Tjejiga tjejer eller pojkiga flickor. Träd in i henne. Här kommer hon. Oroa dig inte för de smutsiga trosorna och underklänningar. INGEN VET ÄNNU HUR HON KAN HA PÅVERKATS. Hon vet att det här kommer sluta med henne. Flickan bränner upp alla sina kläder och sotar händerna. Klipper av håret på dockorna. Hade en kusin som var sådan.


The skill that was the most difficult for you to master as a child was:
Tying your shoes
Whistling
Riding a bike
Blowing bubble gum
Dressing yourself


INGEN VET HUR MAN BLIR POJKE. Jag minns axlar. Jag minns lukt av ingrodd svett i luften runt henne. Sedan huvudet längre och längre ner tills jag inte längre kunde se det. Vi börjar såhär, sedan sluter vi ett skal omkring henne. Kapslar in axlar, ryggrad. början till en kropp. Vi tror att hon kommer att bli vacker. Vi hoppas på kort hår, längre än 165 cm och med kött på benen. rena drag och vackra händer. Humor och ödmjukhet är också viktigt.


Have you answered all the questions? Then ask yourself: WHAT am I?


svedda hudpartier. Sådär tyst och docklik, söt med mjölkfärgad hy. Alla börjar vi i ett skört skal. Hennes näsrygg är böjd. Handflatans välvning mot insidan av låret. Första gången ville jag att det skulle vara en flicka. Hoppas att hon inte går sönder.


N.N