×

De lesbiska träden och du
- en guide till GöteborgStart: börja här, din bög. Bli lesbisk. Börja med löpbandet. Det tippar ned dig i krukan. Dra för gardinerna. De dryper av keso, men bry dig inte om det för tillfället. Gör som du blir tillsagd. Frukosten har ockuperats av en kvinnojour som äter gröt.

Säg efter mig: 1. En morgon när jag vaknade var alla träd lesbiska.
2. En morgon när alla lesbiska vaknade var det morgon.
3. Träden var sömniga.
4. En morgon när alla träd vaknade var jag lesbisk.
Hade jag blivit det under natten? Går det?

Ett lesbiskt träd vaknade och det var morgon. Alla andra lesbiska träd var döda. I träden gömde sig lesbiska katter. Ja, ack, de lesbiska katterna låg i garderoben av träd och lekte med garn. Jag nynnade högt och sa till mig själv: Lesbiska träd är björkar som är blåa. Lesbiska träd gråter om nån säger att de är tjocka. Gråtande lesbiska träd fullaaaaa av kattungar. Den tjocka kattungen ligger i trädets lesbiska keps. Ja, det blev bara mer och mer förvirrat. I lesbiska träd så existerar inga fotbollar, skrek jag åt mig själv. Men då hände något oväntat.
Lesbiska racketkompisar högg ner trädet med kattungar!!!!

"VI GÅR OCH SPELAR SQUASH"
"... men vi är lesbiska träd."
"DÅ GÅR VI OCH SPELAR TENNIS."

Linnea sitter i det lesbiska trädet. Glad är hon.
Linnea har ett lesbiskt träd och en katt som gillar att dansa.
Fast enligt almanackan så har katten inte tid.
VA?
Det här håller inte.
Lesbiska träd behöver almanackor för att fungera.
Lesbiska träd blir oftare utsatta för hatbrott än bögträd.
Ibland får lesbiska träd härdsmälta som orsakas av patriarkatet.

Vi tog hit Immanuel Kant. Han måste gå och sona sina hatbrott. För han är gullegrisens älskare. Och lesbisk. Jämför möjligheterna! Genast. Lesbiska träd är omöjliga att omfatta med omdömeskraften, ändå är de tillgängliga för sinnena. Mycket sublimt. Jumbojeten är lesbisk den med! Vad säger ni nu då!!! Kant måste kolla. Han kan inte slita blicken från de lesbiska storverken. De är antingen för stora eller för små för att omfamnas av den mänskliga inbillningskraften. Gå, Kant. Annars missar du grottmänniskorna på tv4. Möjligtvis. Gympaskor bland lesbiska plastpalmar ger klåda.
Patriarkatet har fallit. SPRING.
GLASS OCH BARNVAGNAR FINNS I RONALD MCDONALDS LESBISKA TRÄDGÅRD!
Det finns en hel del lesbiska träd i Göteborg. När jag har vuxit upp ska jag flytta dit. Och skaffa en suspensoar. Det regnar. Det regnar över alla lesbiska träd de växer och ler växer och ler flätar samman sina kvistar till en konstfärdig stickning. Det är drag.

I GÖTEBORG FINNS EN MASSA TRÄD. Internet är mycket tråkigare. Bara efterbildat high tech och annat heteromanligt djävulskap.
Träd är fina fast det vet inte Niklas, Stackars Niklas. Hon kan inte slita sig från Internet.
Hon ska ju till Göteborg på röjparty bland alla träd! Och äta korv!!! Ja, tro ATT HON BLEV FÖRVÅNAD!

...bögarna hade tekalas med de lesbiska träden, med en korg full av kattungar. löparna var omgivna av träd och lesbiska kepsar OCH Fredrik Reinfeldt.
keson var kladdig och fräsch på de lesbiska pensionärerna kvinnoträden på vägen var bögar......suspensoar är ingen pissoar...stickning är trädens räddare säger dragqueensen, korvkvinnor gillar keso i träden...
kodan svämmar över... pensionärerna är välnärda och tror på kommande generationer, trots att de mest består av hetereomän som begår djävulsskap och är uttrustade med barnvagnar... ronald mcdonald. är han bög?...

- Han känner möjligheternas klåda. Jämför med när du var hos doktorn sist. Kände du när jag lekte med dig?
- JA.
- Shit, jag ville hålla det hemligt...
- Hemligheter existerar inte. jag är ett lesbiskt träd. Vill du ha en kattunge?
- OKEJ! ... vänta, va?Nelly Ljungberg, Linnea Fällman, Alice Häggqvist, Julia Gulliksson, N.N, L.E.L