hunderna, kattarna

går i vattnet. med sina tungor. slängandes och svängandes. återupplivar varandra. mary queen ann. går ner på knä. i vatten. glada små barn. levande och röda. de kom med roddbåt. det tog verkligen tid. säkert flera dagar. de saknar staden. de känner sig nakna. de känner sig trötta och färdiga.

kattan säger: du får inte kalla henne för katt. hon är ingen katt, hon är en ledhund.

ängar, motorvägar. de bor på en stor gård vid vattnet. en otrolig sjö. dimsköljd och grann. för att manifestera de undertryckta känslorna. går de ner i vattnet. för att kanalisera de oönskade fantasierna. går de ner i vattnet.

hundan säger: först tror man länge att de är en del av en. men så inser man att man är en del av dem.

imaginary queen ann. speciella tillfällen. slickar marken ren. för att få vara nära gud en stund. skapa ett paradis här. de kom från europa. gestikulerade mycket och kunde bara en mening. nu har de anpassat sig. inte till varandra. men till omgivningen.

kattan säger: jag älskar dig mer. mer!

de vet att de inte kommer dansa. gör bara det de gör bra. slickar marken ren. men gud pratar inte om någonting. håller om sig ensam. speciella tillfällen. de försöker hålla sig inomhus eller på sjön. ängarna är nakna. skogarna luktar död. vissa solar har mycket skarpa ögon. och de tittar alltid.

H.L.